Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Feesten en Partijen > Bruiloften

Organiseer uw bruiloft op le Domaine d’Essendiéras in de Dordogne. Wij zijn uitgerust voor al uw recepties, feesten en andere evenementen tot 200 personen.

Door de jaren heen hebben wij al een groot gedeelte van het domein in oude glorie hersteld. Deze passie gaat vandaag de dag nog door om het domein haar imago terug te geven uit de tijd dat de franse schrijver André Maurois nog eigenaar was van het geheel. De schrijver heeft veel van zijn inspiratie op het domein opgedaan, onder andere voor zijn boeken “les roses de Septembre” en “L’amour est à réinventer”.

Laat u verrassen door de schitterende kastelen uit de XVIe en XIXe eeuw, volledig gerestaureerd, net als de andere schuren en boerderijen met verschillende zalen.

Het fantastische uitzicht over de vallei van de rivier de Loue, de magische lokaties, de natuur die het hele domein omringt maakt het Domaine d’Essendiéras een van de meest romantische plekken om uw huwelijk te vieren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op met Karine LAVAUD, per mail karine@essendieras.fr of per telefoon op +33 5 53 55 34 34, voor meer informatie of voor een bezichtiging en gratis offerte.

Trouwlocaties

Les Pagodes

Le Clubhouse

Le Parc du Vieux Château

La Terrasse du Grand Château

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France