Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Seminars > Seminars & bedrijfsevenementen

De ligging van Domaine d’Essendiéras is uniek in het hart van de Perigord Dordogne en niet ver vanaf snelweg of treinstation.

Een authentieke regio, ontdek de keuken van de Périgord vert, de rijke kunst en historische steden zoals Périgueux, Sarlat, Brantome, evenals de musea, religieuze gebouwen, parken en tuinen.

In het hart van het weelderig groene 400 hectare Domaine D’Essendieras, op een van de hoogste heuvels van de Dordogne, met zijn prachtige uitzicht over de vallei van de Isle, bevinden zich twee kastelen uit de XVIe en XIXe eeuw.

Beide kastelen bieden u een verscheidenheid aan diverse sfeervolle en originele zalen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karine LAVAUD op +33 5 53 55 34 34 of per mail karine@essendieras.fr

Prestaties

Het domein biedt alle vormen van catering voor vergaderingen, cocktails en gastronomische maaltijden, en luistert tegelijkertijd ook aandachtig naar al uw wensen en uw budget. Met de menu’s en wijnen van de omgeving, of van bekende wijnhuizen, zal ons catering team graag aan uw verwachtingen voldoen.

Combineer uw vergaderingen met ontspanning, activiteiten en team-building.

Verblijven

Het domein zal uw medewerkers, klanten en partners gastvrij ontvangen in de diverse en comfortabele luxe villa’s, suites, kamers in het kasteel of in de bijgebouwen (zowel een als tweepersoonskamers) met een totale capaciteit van meer dan 200 bedden.

De vakantiehuizen en hun omgeving bieden u ontspanning om zo uw gemeenschappelijke vrije tijd zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France