Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Vakantiehuizen te koop

Vakantiehuizen te koop

Onze ambitie is om het gehele Domein van 360 hectare te restaureren, waarbij alle originele huizen en schuren weer tot leven komen en een nieuwe functie krijgen. Zodoende hebben we reeds een groot gedeelte van het Domein opgeknapt en zijn er vandaag vele algemene voorzieningen voor eigenaren en gasten. We hebben de eerste gerestaureerde gîtes verkocht in 2006 en sindsdien hebben 15 huizen een nieuwe eigenaar gevonden. Door de huizen te verkopen kunnen we ieder jaar weer nieuwe projecten ondernemen.

De afgelopen jaren hebben we weer verschillende gîtes volledig gerenoveerd, maar telkens met het behoud van de authenticiteit van deze 18de en 19de -eeuwse woningen. Alle vakantiehuizen zijn volledig gemeubileerd en worden professioneel geëxploiteerd.

De meeste van onze huiseigenaren verblijven zelf graag tussen de 2 en 12 weken per jaar. Zij hebben hun huis persoonlijk en smaakvol ingericht en kunnen tevens genieten van alles wat het Domein te bieden heeft. Wij verzorgen het beheer, de administratie en het onderhoud van de gîte en de tuin. Wij bieden onze huiseigenaren twee zorgeloze oplossingen.

Wij bieden bij verkoop een gegarandeerd rendement van 3% over het aankoopbedrag, voor een periode van 9 jaar. Wij verzorgen de woning, de verhuur en al het reguliere onderhoud. Ieder jaar zijn 4 weken gereserveerd voor het eigen gebruik (2 weken midden seizoen, 2 weken laagseizoen).

Het alternatief biedt de mogelijkheid om de woning te gebruiken wanneer u maar wilt. Wij verhuren de resterende weken zo optimaal mogelijk en onderhouden het geheel. Op deze manier heeft u vrijwel alle kosten van uw vakantiewoning gedekt, en kunt u met vrienden en familie er van genieten wanneer u wilt.

Wilt u meer informatie ontvangen of één van de huizen bezichtigen? Neem gerust contact met ons op.

Jeroen Bakker
jeroen@essendieras.fr

Gîtes te koop

Gite sechoir

Gîte Séchoir – origineel Perigordaanse woning, 2 slaapkamers, 1 badkamer, L-vormige living, woonoppervlak van 90 m², terras van 40 m², kavel van 1200 m².

Gite Brouillac

Gîte Brouillac VERKOCHT – origineel Perigordaanse woning, 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote openhaard, woonoppervlak van 160 m², kavel van 1300 m². Mogelijkheid om een privé zwembad aan te leggen.

Chaboterie

La Chaboterie – Origineel Perigordaanse woning met privé zwembad, 3 slaapkamers, 1 badkamer, originele openhaard, woonoppervlak 120 m², kavel van 1200 m².

Pavillon

Le Pavillon – Volledig gerenoveerd en met een schitterend uitzicht op de golfbaan en de kastelen. 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonoppervlak van 130 m², kavel van 700 m².

gite-rivailles

Les Rivailles – **IN OPTIE** – Gîte met uitzonderlijk veel privacy en een privé zwembad. 3 slaapkamers, 1 badkamer, woonoppervlak van 95 m² living space, kavel van 4000 m².

Grange Guichardie

Les gîtes Guichardie – De gîtes in de Grange Guichardie worden door de huidige eigenaar te koop aangeboden. Prijzen beginnen bij 120.000 Euro voor de Studio Guichardie tot 200.000 Euro voor gîte 2. Neem voor meer informatie direct contact met ons op: jeroen@essendieras.fr

Pavillon

Pavillon 3 – Dit Pavillon wordt door de huidige eigenaar (sinds 2006) te koop aangeboden. Neem voor meer informatie direct contact met ons op: jeroen@essendieras.fr

 

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France