Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Vakantiehuizen te koop > La Chaboterie

Dit originele Perigordaanse boerderijtje, waarvan de naam doet vermoeden dat de klompenmaker van het domein er ooit gewoond heeft, is gebouwd in het midden van de 19de eeuw en door ons volledig gerestaureerd in 2005 en in 2016 nogmaals gerenoveerd.

Het is een vrijstaande woning met een verwarmd privé zwembad in een grote tuin van ca. 1200 vierkante meter. De begane grond heeft een oppervlak van ca. 65 vierkante meter. Hier vindt u een ruime woonkamer met apart eetgedeelte, een open keuken en een toilet. In de zitkamer heeft u een grote open haard waarin een houtkachel geplaatst is.

Op de eerste verdieping welke ca. 55 vierkante meter is, bevinden zich drie slaapkamers, een overloop en een badkamer met wastafel en douche. Tevens vindt u hier ook de wasmachine en wasdroger. De keuken is uitgerust met een vaatwasmachine, 4 keramische kookplaten, een combi oven/magnetron, en koel-, vriescombinatie. Verwarming van het huis vindt plaats door elektrische radiatoren, warm water middels een elektrische boiler.

Naast het huis bevindt zich een aangebouwde berging. Het huis is aangesloten op het glasvezelnet van het domein zodat u toegang heeft tot WIFI internet en HD TV.
Het huis wordt verkocht voor 270 000 euro kosten koper. De gezamenlijke kosten van overdracht, notaris, belastingen etc. bedragen ca. 7%.

Het rendement van 3% over de investering van 270 000 Euro vertaalt zich naar een maandelijkse overboeking van 675 Euro netto. De 4 weken eigen gebruik in het laag en midden seizoen zitten niet in het rendement berekend. Dat wil zeggen dat het effectieve rendement eigenlijk nog wat hoger ligt.

 

–> Breng uw vakantie door in la Chaboterie

–> Ontdek welke andere vakantiehuizen te koop zijn

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France