Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Vakantiehuizen te koop > Le gîte Brouillac

Deze originele Perigordaanse voormalige boerderij op het Domein is in 1829 volledig opgetrokken in natuursteen. Deze woning is, compleet met stalletjes, een waterput en de fundering van het voormalige bakhuis, door ons in 2002 gerestaureerd en 2016 nogmaals gerenoveerd.

Het is een vrijstaande woning met grote tuin van ca. 1300 vierkante meter. Deze biedt indien gewenst voldoende ruimte om eventueel een privé zwembad in aan te leggen.

De begane grond heeft een oppervlak van ca. 79 vierkante meter. Hier vindt u een L-vormige woonkamer met een open keuken en eetkamer. In het woongedeelte zit een grote originele natuurstenen openhaard, een gang met daaraan een slaapkamer, badkamer met wastafel en bad en een afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping, welke ook ca. 79 vierkante meter is, bevinden zich twee grote slaapkamers, een overloop en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

De keuken is uitgerust met een vaatwasmachine, 4 keramische kookplaten, een oven, magnetron, wasmachine en een koel-, vriescombinatie. Verwarming van het huis vindt plaats door elektrische radiatoren, warm water middels een elektrische boiler. Op de fundering van het voormalige bakhuis is een BBQ terras gecreëerd.

Het huis is aangesloten op het glasvezelnet van het domein zodat u toegang heeft tot WIFI internet en HD TV.

Het huis wordt verkocht voor 310 000 euro kosten koper. De gezamenlijke kosten van overdracht, notaris, belastingen etc. bedragen ca. 7%.

De kosten van de aanleg van een zwembad bedragen ongeveer 30.000 Euro exclusief BTW (BTW kunnen wij voor u terugvorderen).

Het rendement van 3% over de investering van 310 000 Euro vertaalt zich naar een maandelijkse overboeking van 775 Euro netto. De 4 weken eigen gebruik in het laag en midden seizoen zitten niet in het rendement berekend. Dat wil zeggen dat het effectieve rendement eigenlijk nog wat hoger ligt.

 

–> Breng uw vakantie door in de le gîte Brouillac

–> Ontdek welke andere vakantiehuizen te koop zijn

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France