Menu

Reserveren

U bent hier : Accueil > Vakantiehuizen te koop > Le Pavillon

Deze uit de zestiger jaren stammende woning op het Domein, is in 2006 volledig gerestaureerd, verbouwd en sindsdien door ons onderhouden. Het is een vrijstaande woning met een grote tuin van ca. 700 vierkante meter.

De begane grond heeft een oppervlak van ca. 64 vierkante meter. Hier vindt u een garage, en de entree met trap naar boven. Vanuit de hal heeft u toegang tot twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een afzonderlijk toilet. Omdat het huis in de heuvel gebouwd is, ligt de eerste verdieping aan de kant van de keuken aan de andere zijde ook op de begane grond. Hier loopt u dus zo de achtertuin in. Op deze verdieping, ook ca. 64 m2 groot, vindt u een derde slaapkamer met badkamer, een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, hal en toilet.

Vanuit de woonkamer komt u op een groot overdekt terras met een schitterend uitzicht op de golfbaan, de kastelen en de vallei.

De keuken is uitgerust met een vaatwasmachine, 4 keramische kookplaten, oven en magnetron. In de bijkeuken staat een wasdroger, wasmachine en koel-, vries combinatie en heeft u opslagruimte. Verwarming van het huis vindt plaats door elektrische radiatoren, warm water middels een elektrische boiler.

Het huis is aangesloten op het glasvezelnet van het domein zodat u toegang heeft tot WIFI internet en HD TV.

Het huis wordt verkocht voor 220 000 euro kosten koper. De gezamenlijke kosten van overdracht, notaris, belastingen etc. bedragen ca. 7%.

Het rendement van 3% over de investering van 220 000 Euro vertaalt zich naar een maandelijkse overboeking van 550 Euro netto. De 4 weken eigen gebruik in het laag en midden seizoen zitten niet in het rendement berekend. Dat wil zeggen dat het effectieve rendement eigenlijk nog wat hoger ligt.

 

–> Breng uw vakantie door in le Pavillon

–> Ontdek welke andere vakantiehuizen te koop zijn

Locatie

Domaine d'Essendiéras
24160 St. Médard d’Excideuil
Dordogne France