Home / Vastgoed
v

VAKANTIEHUIZEN TE KOOP

Home / Vastgoed

VAKANTIEHUIZEN TE KOOP
op le Domaine d'Essendiéras

Onze ambitie is om het gehele Domein van 360 hectare te restaureren, waarbij alle originele huizen en schuren weer tot leven komen en een nieuwe functie krijgen. Zodoende hebben we reeds een groot gedeelte van het Domein opgeknapt en zijn er vandaag vele algemene voorzieningen voor eigenaren en gasten. We hebben de eerste gerestaureerde gîtes verkocht in 2006 en sindsdien hebben 15 huizen een nieuwe eigenaar gevonden. Door de huizen te verkopen kunnen we ieder jaar weer nieuwe projecten ondernemen.

De afgelopen jaren hebben we weer verschillende gîtes volledig gerenoveerd, maar telkens met het behoud van de authenticiteit van deze 18de en 19de -eeuwse woningen. Alle vakantiehuizen zijn volledig gemeubileerd en worden professioneel geëxploiteerd.

De meeste van onze huiseigenaren verblijven zelf graag tussen de 2 en 12 weken per jaar. Zij hebben hun huis persoonlijk en smaakvol ingericht en kunnen tevens genieten van alles wat het Domein te bieden heeft. Wij verzorgen het beheer, de administratie en het onderhoud van de gîte en de tuin. Wij bieden onze huiseigenaren twee zorgeloze oplossingen.

De verhuur van de woning levert een rendement op van tussen de 1 en de 3% van het aankoopbedrag, afhankelijk van het soort woning en van het eigen gebruik. Wij verzorgen de woning, de verhuur en al het reguliere onderhoud.

Het alternatief biedt de mogelijkheid om de woning te gebruiken wanneer u maar wilt. Wij verhuren de resterende weken zo optimaal mogelijk en onderhouden het geheel. Op deze manier heeft u vrijwel alle kosten van uw vakantiewoning gedekt, en kunt u met vrienden en familie er van genieten wanneer u wilt.