Home / Vastgoed / La Chaboterie
v

La Chaboterie

Home / Vastgoed / La Chaboterie

La Chaboterie
VERKOCHT

Oppervlakte 112m2

Personen x6

zwembad x1

Badkamers x1

Slaapkamers x3

Traditionele natuurstenen Maison périgourdine

Verwarmd privé zwembad

Muren en dak volledig gerestaureerd

Parceeloppervlakte van 1223 m²

Schitterende gîte
voor 6 personen

Dit originele Perigordaanse boerderijtje, waarvan de naam doet vermoeden dat de klompenmaker van het domein er ooit gewoond heeft, is gebouwd in het midden van de 19de eeuw en door ons volledig gerestaureerd. De gîte ligt op le Domaine d’Essendiéras in de Dordogne en wordt aangeboden met 1223 m2 grond.

La Chaboterie heeft een verwarmd privé zwembad en kijkt uit op diverse weilanden. De begane grond heeft een oppervlak van ca. 65
vierkante meter. Hier vindt u een ruime woonkamer met apart eetgedeelte, een open keuken en een toilet.

In de zitkamer heeft u een grote traditionele open haard waarin een houtkachel geplaatst is. Deze is heerlijk voor de wintermaanden en brengt het hele huis op temperatuur.

Op de eerste verdieping welke ca. 55 vierkante meter is, bevinden zich drie bescheiden slaapkamers, een overloop en een badkamer met wastafel en douche.

Naast het huis bevindt zich een aangebouwde berging. Het huis is aangesloten op het glasvezelnet van het domein zodat u toegang heeft tot WIFI internet en HD TV.

Het kopen van een huis op le Domaine d’Essendiéras is net als het kopen van iedere andere vrijstaande woning in Frankrijk. Wij bieden optioneel aan de woning te beheren en te verhuren, maar permanente bewoning van la Chaboterie is ook toegestaan.